dinsdag 15 maart 2011

Samenwerking in minor Digicoach

Zojuist hebben Margreet en ik een overleg gehad over de minor Digicoach. Deze minor draaide ik normaal in mijn eentje (met hulp van de studenten), maar grote kans bestaat dat Margreet hier een flinke bijdrage aan zal gaan geven.

Eén van de opdrachten is dat de studenten in deze minor basisscholen gaan helpen bij hun vragen rondom nieuwe media (incl. onderzoek).
De studenten houden gedurende de minor hun eigen pagina op de NINGomgeving en gaan waarschijnlijk tijdens deze 10 weken experimenteren in het gebruik van ipads.
Ook krijgen ze een divers aanbod van trends in ict waaronder een uitstapje naar het museum voor beeld en geluid om daar onder andere deel te nemen aan een workshop mediawijsheid.
Echter wij hebben nog een ander ontzettend leuk plan opgevat. Super vernieuwend en heel erg gaaf.....!
Zodra de plannen rond zijn, zal op dit blog meer bekend worden gemaakt wat er gaat gebeuren rondom dit geheime plan.....(binnen nu en 5 weken hoor je meer)!!!

Marcel, ik heb jouw expertise gevraagd rondom serious gaming voor deze minor. Hopelijk heb je tijd om dit op te pakken....

Zonnige groetjes,
Ankie

1 opmerking:

  1. 5 weken is wel lang hoor om een geheim te bewaren, kan je niet elke week een tipje van sluier oplichten? Spannend! Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen